tisdag 11 oktober 2011

Hur tänker han, Juholt?

Fick Håkan Juholt information om reglerna kring betalt boende eller inte? Förresten, den där sambon/särbon han har, har hon också annat boende? Är hon skriven i den gemensamma lägeneheten? Och annars; hur länge ska de ha bott ihop för att Juholt bara ska få halva hyran betald? Är detta egentligen en relationsfråga för Juholt? Kanske handlar det mer om hur han ser på sitt förhållande än om pengarna?

Och regissören Daniel Lind Lagerlöf som tros ha drunknat under rekandet inför filmningarna av Camilla Läckbergs böcker vid Tanumshede, är fortfarande saknad.

Tror inte jag vill tro på ryktena om vem radioprofilen som anklagas för våldtäkt mot barn är.

EU-direktiv tillåter utländska prostituerade att sälja sex de första tre månaderna de är i ett nytt EU-land. Och här gick jag och trodde att man ville stoppa trafficingen, inte göra den tillåten under viss bestämd tid?!

Tror egentligen inte att vi har någonting att sätta emot Holland ikväll, men vem vet, de är ju redan klara. Vågar man hoppas på en B-lagsuppställning? Vågar man i så fall hoppas på att Sverige klarar att slå en holländsk B-lagsuppställning?

Ukrainas förre premiärminister Julia Tymosjenko (ja, hon med flätan) har dömts till sju års fängelse (samt motsvarande 1,3 miljarder svenska kronor i vite) för maktmissbruk (om jag inte har sagt det förut; massmissbruk är en fantastisk brottsrubricering, framförallt för att det visar att man faktiskt kan dömas för maktmissbruk), efter att enligt domen, ha skrivit på ett extremdyrt gasavtal med Ryssland. Tymosjenko själv menar emellertid att det hela bara är en politisk hämndaktion från motståndarsidan, och att avtalet var nödvändigt för att Ukraina skulle få någon gas överhuvudtaget, vilket även EU-representanterna som uttalat sig, bland annat Carl Bildt, verkar hålla med om.

Ajöss

Inga kommentarer: