söndag 23 oktober 2011

Inspiration








Lånade en fototidning av min bror och blev lite inspirerad. Måste försöka klura ut hur jag ska göra för att få mer skärpa i bilderna.

Känns otroligt konstigt att Sundsvall och Åtvidaberg! spelar i Allsvenskan nästa säsong och inte Halmstad.

Måste vara svårt för Moderaterna att reda ut striden med kritikerna som attackerar dem för att inte ha valt in någon med utomeuropeisk bakgrund i partistyrelsen samtidigt som de ska balansera det med beslutet att inte införa kvotering till styrelsen och dessutom väva in bilden av sig sjäva som historiskt framträdande i kampen mot Apartheid och för allmän rösträtt. Men visst måste det väl finnas underlag för att välja in kvinnor och invandrare utan kvotering, eller är Moderaterna så homogent samansatt (aka vit medelålders heteroman)? På twitter har det till och med uppstått en grupp #stuffmoderaternadid

Laholms kommun erbjuder sina anställda ögonoperation till halva priset, på samma villkor som de erbjuder leasingdator. Visst hade det varit skönt att slippa glasögon och linser, dyrt är det väl fortfarande men om arbetsgivaren hade betalat halva kostnaden så hade det kanske varit något att fundera på, men jag hade nog ändå inte vågat.

Hur objektivt och ovinklat var det av Mats Knutsson att i gårdagens Rapport tala om Carl Bildts presskonferens som "sedvanligt arrogant"? Fast å andra sidan kanske det faktiskt var en objektiv rapportering med tanke på Bildts sedvanliga arrogans?

Visst verkar det vara något skumt med dubbelmordet i Långared? Mannen som suttit häktad för skyddande av brottsling är gift med en av kvinnorna som var med och hittade den mördade mannen, kvinnan anser dessutom att paret uppträtt ovanligt under veckan före mordet, och vad gjorde dessa 9 körvännerna som skulle hämta dem, i deras garage?

Nu har Polisen valt bort Saab när de ska köpa in nya bilar, istället har man valt Passat. Vet inte, men känns inte det lite tantigt? Men å andra sidan får de ju samtidigt en ny image på köpet!

Häromdagen sas det att man begravt Kadaffi. I natt har man tydligen obducerat honom. Antar att man får ta allt som sägs i fallet Kadaffi med en hel skopa salt.

De blå dvärgpingvinerna i Nya Zeeland som blivit skadade efter ett oljeutsläpp ska nu räddas från att frysa ihjäl med hjälp av stickade tröjor. Nu finns mönstret till pingvintröjorna i Aftonbladet om man vill hjälpa till. Antar att de frusna pingvinerna snart snarare får räddas från att kvävas i ett berg av färgglada tröjor.

Nu är det snart julmarknadsdags. I morgon ska jag vara på ett helt nytt ställe och jobba. Alltid lika nervöst. Och vad gäller katten så mår han bra men ska vara kvar någon dag till för observation. Konstigt hur tomt det känns utan kattsällskap.

Inga kommentarer: