söndag 27 november 2011

Adventspyssel







Äntligen Advent, allting blir ju så mycket ljusare och mysigare. Igår var jag på andra julkonserten för säsongen, inte riktigt min stil denna gången, är inte så mycket för den amerikansktglättiga julen, att dessutom se alltihopa med ett gäng stolpar framför sig gjorde klart inte saken bättre. Men det fanns ljuspunkter; little Drummer Boy, och Anthem på trumpet tillexempel.

Nu nominerar Putin återigen till posten som Rysslands president. Det var väl egentligen aldrig någon som trodde att den här Medvedev var något annat än skådebröd. Vi får väl bara hoppas att Ryssarna har möjlighet att verkligen få en president som de väljer och vill ha.

Expressen flyger verkligen mellan människoöden; från Anna Book som är utblottad och deprimerad till Pernilla Wahlgren som bjuder till glöggmingel och snittar.

Heja, samhället är på väg tillbaka, mataffären är på väg att öppna igen. Från årsskiftet ska nya ägare börja att så smått driva butiken i byn. Hoppas verkligen att det går bättre den här gången.

Var Anders Borg ironisk när han sa att han tycker det är häftigt att betala skatt? De flesta av oss förstår väl att det krävs skatteintäkter för få samhälle och välfärd att fungera, men att Anders Borg nu också verkar ha insett det, det känns på sätt och vis lite konstigt.

Vi får väl se vad som händer med ljus och värme framåt kvällen. Storm och allmänt oväder, av Aftonbladet kallad "Monsterstormen"... är på väg åt mitt håll, och SMHI har utfärdat en klass3-varning, vilket kan jämföras med Stormen Per för några år sedan och innebär att det kan vara fara för människor att vistas ute. Så jag stannar väl inne med filt och levande ljus för säkerhets skull.

1 kommentar:

Linda sa...

Sååå snyggt advents stil du har i lägenheten!! Jag gillar din smakoch stil på inredning! Kram Linda