söndag 13 november 2011

Berlusconi

Tycker nästan lite synd om Berlusconi. Tänk om han ändå trodde att han var omtyckt och populär, och så möts han av idel burop när han avgått. Fast å andra sidan, trodde han det så måste han ju ha varit oerhört dum och naiv. Nu är han i vilket fall barta från makten och kommer med största sannolikhet att ersättas av den mer omtyckte före detta EU-komissionären Mario Monti.

Visst är det bra att man står fast vid sina åsikter, men man måste ju ändå ha förmågan att kunna ändra sig och inse när det man gör inte fungerar, framförallt när man är partiledare. Det verkar inte Håkan Juholt kunna, när han envist står fast vid att han aldrig kommer medverka i en debatt där han placeras ijämte Jimmie Åkesson. Dessutom hotar han med att om inte SVT ändrar sina debattupplägg så kommer debatterna i framtiden utspela sig i TV4, han har dock inget bra svar på om huruvida TV4 kommer göra en annorlunda placering. Har i det längsta försökt se Juholts goda sidor, man måste ändå ge människor en chans, så även politiker, men med det här satte Juholt spiken i kistan för min del.

Tyckte ändå det var lite roligt när Radiosporten påade resultatet från 15 kilometer frisim från Bruksvallarna. Det skulle visst vara 15 km fristil. Var man påverkad av snöbristen månne.

Nu är det strax iväg till att fira Fars Dag, GRATTIS!

Inga kommentarer: